гр. София, бул. Черни връх 179Б
BG

CENNTRO и MOTOEXPERT представиха иновативни решения на Truck Expo 2023 в Пловдив

MOTOEXPERT, лидер в автомобилния бранш и официален представител на CENNTRO AUTOMOTIVE EUROPE участва в дългоочакваното Truck Expo 2023 в Пловдив. С богатата си гама от електрически лекотоварни автомобили CENNTRO успя да завладее присъстващите със своите новаторски решения за градска логистика. 

Посетителите имаха изключителната възможност да разгледат и тестват иновативните модели от електрическата баничарка Logistar100 до обемния електрически бус Logistar260, предназначени да революционизират сектора за транспорт и логистика за общини, фирми и организации.

Нашият екип от експерти беше на място, готов да се включи в провокиращи дискусии, да предостави ценна информация и да покаже трансформиращия потенциал на нашите електрически лекотоварни автомобили.

Акценти от участието на CENNTRO на Truck Expo 2023 в Пловдив: тук

Електромобилите на CENNTRO са едно авангардно решение, олицетворяващо нашия ангажимент за разширяване на границите и стимулиране на напредъка на индустрията, обещавайки да предефинира начина, по който отрасълът работи, към електрическа мобилност.

Сподели: