гр. София, бул. Черни връх 179Б
BG

Centro на IAA Transportation: световна премиера и новoсти

Centro Electric Group Limited (NASDAQ: CENN), водеща технологична компания за електрически търговски превозни средства, и Centro Automotive Europe GmbH участваха в IAA Transportation - водещо световено търговско изложение за логистика, търговски превозни средства, автобуси и транспортния сектор, от септември 20-25, 2022 в Хановер/Германия. Centro показа някои новости. Те включват световната премиера на новото електрическо превозно средство за доставка, Logistar 100, както и иновативни нови каросерии за сериите Logistar 200 и Metro.

Новият Logistar 100 има пробег от 120 километра, полезен товар от 525 килограма и товарен обем от 2 кубически метра. Малкият градски автомобил се квалифицира за широк спектър от приложения като услуги за експресна доставка, спешни услуги на търговци, хотелиерство и управление на съоръжения.

В допълнение към LS 100, цялата продуктова гама на Centro ще бъде изложена на IAA. Това включва електрическите транспортьори Metro L и N, произведени в Германия, по-големия Logistar 200 и камиона Logistar 400, който за първи път се показва извън САЩ. Компанията представя нови надстройки за специалистите в градския транспорт Metro и Logistar 200, които ще предлагат иновативни решения.

Antric One Cargobike също е в Хановер. Четириколесен електрокарго велосипед, специално пригоден за услуги за доставка и транспорт на общи товари на последната миля. Cargobike използва иновативна система за колички в комбинация с ниска товарна площ. 

Повече може да видите тук.

Сподели: